Home Search Results Vacant Positions Internationaal Site Manager (Dutch Speaker), Zaandam
3 months ago
19 Views

Internationaal Site Manager (Dutch Speaker), Zaandam

Vacant Positions
Zaandam, Netherlands
Ready to travel the world? Ben je ondernemend ingesteld, avontuurlijk en wil je jouw technische inzicht inzetten voor klanten in het buitenland? Wij zoeken een Internationaal Site Manager voor wie Nederland te klein is!

Ben je daarnaast ook nog eens een stabiele stressbestendige leidinggevende die vooral in oplossingen wil denken? Dan moet dit haast wel jouw nieuwe uitdaging zijn.

Waar wacht je nog op? Lees snel verder en reageer direct!

Wereldleider op het gebied van op locatie gemonteerde aluminium en roestvrijstalen silo’s, zwaartekrachtmengers en vaten

Als Internationaal Site Manager ben je verantwoordelijk voor de assemblage van grote silo’s op het terrein van de klant en de totale oplevering van het project. Na een korte voorbereidingsperiode in Nederland heb je op de bouwplaats van de klant de regie over de uitvoering en oplevering. Je hebt dus een verantwoordelijke en zelfstandige rol die veel impact heeft op de marktpositie van de organisatie.

* Leiding geven aan Nederlandse gespecialisaeerde lassers en lokaal personeel
* Contact onderhouden met de opdrachtgever.
* Je rapporteert aan de Manager Project Department en werkt nauw samen met de Bouwplaats-coördinatoren.
* Ook houd je je bezig met projectbudget, projectplanning en kwaliteitsbronnen.
* Als verantwoordelijke voor het personeel en de middelen zorg jij ervoor dat alles goed verloopt.

* De kans om uiteenlopende projecten te begeleiden in verschillende landen (van Amerika tot Afrika en Azië).
* Een verantwoordelijke en zelfstandige rol.
* Na elk project van ongeveer 2 maanden heb je een aantal weken vrij.
* Tijdelijk contract van 1 jaar om mee te starten, bevalt het goed? Dan een vast OT contract.
* Het salaris past bij een zware en uitdagende rol als deze met aantrekkelijke toelages voor buitenland verblijf. Uiteraard kijken wij op persoonlijk niveau wat bij jou past.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Job Requirements:

* Je bent minimaal HBO geschoold in de richting werktuigbouwkunde (of bouwkunde met ervaring in staal constructies). * Internationale projectervaring in de petrochemie of bijvoorbeeld staalbouw. * Je vindt het niet erg om tijdens het project lange dagen te maken en onder druk te werken. * Je bent een pragmatische projectleider. * Het spreekt je aan om voor een project lang in het buitenland te zijn (maximaal 2 maanden per project en maximaal 8 maanden per jaar). * Je hebt een sterke persoonlijkheid en houdt van uitdaging. * Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.
Company Info
independent recruiters

Phone: 06-51490321
Web Site: http://www.independentrecruiters.nl

Add to favorites
Report abuse
© 2023 FiverrUp - All rights reserved.